Om CHIA & Christine

Som bl a massageterapeut, holistisk hudvårdsterapeut och ekologisk kost-&näringsrådgivare så har jag alltid brunnit för massagen och det holistiska synsättet. Idén med massageverktyg kom när jag kände att jag ville ge mina kunder ytterligare resultat utöver deras behandling på salongen. Precis som med träning så får man bäst effekt av att massera ansiktet eller kroppen kontinuerligt, gärna minst 5 minuter varje dag för att öka lystern, förbättra spänsten och minska linjer. Jag kände också att jag ville göra det mer tillgängligt för alla att ta sin skönhetsrutin ytterligare en nivå. Produkterna fungerar jättebra som hemmabehandling, men såklart ännu bättre i kombination med salongsbehandling, bra hudvårdsprodukter och holistisk helhetshälsa. Läs gärna mer på Facebook och instagram @chiaholisticbeuatymassage för mer information och inspiration.

Massage en stund varje dag påverkar vårt lymfflöde, vår fascia och våra muskler vilket ger huden ökad syresättning, bättre “glow” och ett ungdomligare utseende. Dessutom är det ett perfekt sätt att varva ner efter en stressig dag, boosta huden inför ett speciellt event eller jobba med specifika problem och spända muskler.

Jag letade länge efter massageverktyg som var effektiva, snygga och i bra kvalitet. Det var faktiskt inte det lättaste…. Efter år av testande och massor av provbeställningar från olika företag och fabriker så har jag hittat en kollektion jag verkligen gillar! Jag skissar även på egna, helt unika verktyg och letar efter nyheter och trender.

Eftersom många av Gua Sha och rollersen är i naturmaterial så kan färg och form variera något; produkterna är dock kvalitetscheckade och de som avviker för mycket säljs som 2:a hands sortering till ett billigare pris. De naturliga färgvariationerna ger vackra massageverktyg som gärna kan ligga framme som prydnad också! Jag älskar att inspirera och utbilda andra, därför utbildar jag även andra terapeuter i olika massagetekniker, t ex faceliftmassage, Deep Tissue Massage, Gua Sha och koppning (www.chiamassagekurser.se) med CHIA Holistic Beauty & Massage Tools. Kika gärna på listan över befintliga återförsäljare för att hitta en terapeut i din närhet som säljer och erbjuder behandlingar med produkterna.

Vid intresse kan jag även tänka mig att ha workshops för privatpersoner, både IRL i Åkersberga (Stockholms län) eller online.

Har du några frågor kan du kontakta mig på kontakt@salongchia.se

Christine Magnusson
Grundare av CHIA Holistic Beauty & Massage, Chia massagekurser och Salong Chia

Utvalda produkter